söndag, februari 05, 2012

Bokmässans inspirationsträff Dag 1

Jag kom till Göteborg redan kl. 13 och det var inga problem att checka in på Hotel Gothia Towers redan då. Så en lyxig eftermiddag på tionde våningen med utsikt över Korsvägen. Passade på att äta lunch på Heaven 23. Den klassiska räkmackan givetvis. När ändå resa och hotellrum är betalt får man väl ändå unna sig lite lyx. Räkmackan kostar en del...

Klockan 17 träffades vi allihop (alla inbjudna bokbloggare var där) i lobbyn, ledsagades till bokmässans kontor där det minglades, vi presenterade oss för varandra och bokmässans grundare Bertil Falck berättade entusiastiskt om bokmässans tillkomst och utveckling fram till nu.

Det var lite speciellt  att få vistas där i bokmässans hjärta. Stort på något sätt. Tänk alla berömda författare som inbjudits av bokmässan redan från starten 1985. Alla hundratusentals besökare. Det är stort.

2 kommentarer:

 1. Ja det kändes väldigt stort, man kände sig väldigt liten i sammanhanget.
  Det var verkligen trevligt att träffa er alla och få göra en djupdykning in i det allra heligaste i bokvärlden.

  Vi ses i höst!
  Kram
  Annica (Bokform)

  SvaraRadera
 2. Det ÄR stort, men samtidigt kändes det som om man snabbt var "hemma", hemtrevlig miljö, trevliga anställda. Tänk att få jobba med bokmässan året runt! Det vore verkligen drömjobbet för mig.
  Vi ses i höst!

  SvaraRadera